Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Gregor Ravnik: Odličen pevec, odličen zobozdravnik

Napisalvklopljeno 19. februarja, 2024

Gregor Ravnik je po izdaji nove pesmi Ti si znala, ki jo je pred več kot desetletjem izdal popularni hrvaški pevec Tony Cetinski, izdal še svoj prvenec MED NAMA.

Promocija albuma je bila v Ljubljani. Gregor je s to promocijo novega albuma odprl tudi svojo koncertno turnejo, ki se je začela v razprodanem portoroškem Avditoriju in se seli po slovenskih mestih. Ti si znala, je prva pesem iz novega albuma, za katero je Gregor posnel tudi videospot, in že navdušuje slovensko občinstvo.

Gregor Ravnik, ki je zagotovo najboljši zobozdravnik med pevci in najboljši pevec med zobozdravniki, je zaključil študij dentalne medicine in študij solopetja na Akademiji za glasbo v Ljubljani.

Svoje glasbeno šolanje je začel z igranjem klavirja in petjem v Glasbeni šoli v Kopru. Prejel je številne nagrade in najvišja mesta na državnih in mednarodnih pevskih tekmovanji. Sodeloval je kot solist v številnih operah in koncertih na različnih odrih, tako v Sloveniji kot v tujini. Leta 2019 je debitiral tudi na odru SNG Opera in balet Ljubljana, lani pa je postal zmagovalec MMS s pesmijo Torek.

Označeno kot

Nadaljujte z branjem

Naslednja objava

Na hitro o Siddharti


Sličica
Prejšnja objava

Na kratko o Ed Sheeran


Sličica
Trenutna skladba

Naslov

Umetnik