Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

O nas

Predstavitev

Poslušajte nas na: 107, 00 MHz in 102,6 MHz.

Dragi poslušalci in poslušalke, dobrodošli na Moj Radio Velenje, vaši najljubši lokalni radijski postaji. Z veseljem do dobre glasbe vam prinašamo najnovejše novice, zanimive pogovore in odlično glasbo iz različnih žanrov. Naša ekipa je vedno pripravljena na nove izzive in želimo vam ponuditi kakovostne in zabavne programe, ki bodo popestrili vaš dan. Zato vas vabimo, da nas spremljate na frekvencah 107.0 Mhz in 102.6 Mhz ali pa nas poslušate preko spleta. Hvala, ker ste z nami, in uživajte v našem programu. 

Poslušate nas lahko tudi preko sistema DAB!

MOJ Radio je letos praznoval 24 letnico delovanja. Vsak dan se trudimo poslušalce informirati, izobraževati, povezovati, pa seveda tudi sproščati in zabavati. Moj Radio obstaja v etru Šaleške doline od leta 2000.

Ekipo našega radija sestavlja že od začetka večina novih moderatorskih imen, producentov, organizatorjev…, ki pa so se kasneje uveljavili tudi v širšem medijskem prostoru Slovenije. Oddajamo program na frekvenci 107 MHz ter 102.6 MHz in dosegamo največjo poslušanost naše pokritosti, kar zagotavlja inštitucija za uradna statistična merjenja – Mediana RM. Zadnja leta beležimo porast poslušalcev in tako spadamo v sam vrh regionalnih medijev.

Program poteka 24ur dnevno, od tega imamo preko 20 ur vodenega programa. Jutranji program začnemo ob 6:00 zjutraj in nočnega končamo po polnoči. Programsko in glasbeno smo usmerjeni na mlajšo ter populacijo srednjih let (15-50).

Program je sestavljen iz različnih vsebin (informativnih, kontaktnih, zabavnih,
servisnih, športnih, kulturnih, umetniških, mladinskih, glasbenih in ostalih), saj želimo našim poslušalcem podati le najboljši program, najboljše možne informacije iz lokalne, slovenske in svetovne sfere.

Celoten program pripravljamo v naših prostorih v Velenju, na Kidričevi 2b. Ponosni smo na naše lokalno obveščanje, saj menimo, da je za vsak lokalni radio pomembno, da zadovolji svoje poslušalce s svežimi, aktualnimi, lokalnimi vsebinami.

V naših dnevno informativnih vsebinah z lokalno tematiko spremljamo večino
prireditev, dogodkov, poslovnih, gospodarskih, športnih in drugih informacij naše regije.

Direktno sodelujemo z mestno občino Velenje, Šoštanj, Celje, Polzela in drugimi. Del našega informativnega programa je tudi prometni servis, ki s pomočjo poslušalcev, lokalnih policijskih enot, gasilcev… ustvarja aktualne, kredibilne prometne informacije, katere pomembno vplivajo na prometno varnost ter izogibanje zastojem in nesrečam na področju naše slišnosti.

Poleg kvalitetnega informativnega in lokalnega programa, skrbimo za veliko mero dobrega zabavnega programa. Skrbimo za aktualno glasbo, zadnje čase pa smo naredili velik poudarek na starejši glasbi osemdesetih let in si tako priborili več starejših, resnejših poslušalcev.

Glede slovenske glasbe smo se odločili, da vrtimo vsaj 50 % Slovenske glasbene produkcije v naši glasbeni shemi in tako podpiramo Slovenske glasbenike.

Premium sponzorji
Trenutna skladba

Naslov

Umetnik