Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Ekipa

Kot direktor našega radia, imam čast in veselje, da vam predstavim našo glasbeno postajo z 24-letno tradicijo. Naša majhna, a izjemno učinkovita ekipa skupaj z vami ustvarja čarobne trenutke, ki jih lahko ujamete skozi zvočnike vaših radijskih naprav.

Enkrat radijec, vedno radijec, so mi govorili že v Mariboru pod Pekarsko gorco, in niso se zmotili! Sem Karolina Destovnik, radijka in ne štejem več let, ki jih živim in delam za radio. To delo se enostavno vpije vate hkrati pa je to delo izrazito izdajalsko. Če si negotov, če imaš slab dan ali si neobveščen, opremljen s polresnicami, vse to se takoj občuti in sliši.

Moj življenjski nasvet je: Najprej spoštuj in imej rad najbolj sebe, šele potem pridejo na vrsto ostali. Ljubi iz srca in delaj tisto, kar delaš s srcem. Ne pozabi tudi , da na tem svetu raste šiba za vsako rit.

Leta 2001 sem se 2 meseca prehitro prijokal na svet. Že od malih nog uživam ob glasbi skozi katero sem se tudi odločil, da si bom služil za kruh. Svojo glasbeno izobrazbo sem začel v glasbeni šoli Frana Koruna Koželjskega v Velenju tako v osnovni kot v srednji šoli. Potem pa me je pot zanesla našim severnim sosedom, kjer v Linzu študiram saksofon na privatni univerzi Anton Brückner.

Glasba je vedno igrala pomembno vlogo v mojem življenju. Kdaj in kje pa se moja življenjska pot in glasba prepleteta v neločljivo celoto in postaneta eno, vam res težko povem. Spomnim pa se, da sem leta 1978 bil v Nemčiji, kjer sem se prvič srečal s Hi-Fi komponentami proizvajalcev Technics, Sansui, JVC, Sony ... Njihovi gramofoni, kasetofoni, ojačevalci in zvočniki so name naredili usoden vtis. Zame so bili nekaj čisto novega, zanimivega, neraziskanega, skoraj eksotičnega ...

Trenutna skladba

Naslov

Umetnik