Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Razglasili bodo naj prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo za 2023

Napisalvklopljeno 11. junija, 2024

Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Petra Dermola vsako leto izvedejo javni natečaj, preko katerega komisija na podlagi prijav izbere naj prostovoljko/prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo preteklega leta v Mestni občini Velenje. V petek, 14. junija, bomo ob 17. uri v Vili Bianci razglasili naj prostovoljce v 2023 v Mestni občini Velenje. Za naj prostovoljca/prostovoljko so preko natečaja prejeli 5 predlogov, za naj organizacijo pa eno.

Naj prostovoljka/prostovoljec bo prejel za nagrado darilni bon v višini 300 evrov, naj prostovoljska organizacija pa darilni bon v višini 1.000 evrov.

Slovenska filantropija je tudi letos ponovno Mestni občini Velenje podelila naziv prostovoljstvu prijazna občina. S podelitvijo naziva so izpostavljene občine, ki po mnenju Slovenske filantropije in članic Slovenske mreže prostovoljskih organizacij prepoznavajo pomen prostovoljskega dela občanov za življenje v njihovi skupnosti, cenijo njihovo delo, podpirajo prostovoljske organizacije in namenjajo del občinskih sredstev za razvoj prostovoljstva v svoji občini.

V Velenju smo ponosni, da so v delovanje skoraj vseh društev in klubov v naši lokalni skupnosti aktivno vključeni številni prostovoljke in prostovoljci. Vsakemu posebej in vsem skupaj smo za to resnično hvaležni. Prostovoljci so največje srce našega srčnega mesta!


Mnenja bralcev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Trenutna skladba

Naslov

Umetnik