Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Poletje koncertov se nadaljuje: pred nami glasbeno bogati vikendi

Napisalvklopljeno 23. julija, 2024

Tudi nadaljevanje poletja bo glasbeno obarvano. Festival Velenje in drugi zavodi, društva ter zasebniki so poskrbeli za pestro koncertno dogajanje.

Festival Velenje tudi letošnje poletje skrbi za glasbeno pestre poletne dni. V juniju in juliju se je že zvrstilo nekaj glasbenih poslastic za različne okuse, med drugim smo pretekli petek – dokler razigranega dogajanja ni prekinila nevihta – pred Domom kulture Velenje spremljali živahne Pantaloons. Teden dni pred tem so Titov trg razmigali Psihomodo pop.

Glasbeno obarvani bodo tudi naslednji trije vikendi. Ta petek, 26. julija, bo na Starem trgu nastopil Robert Jukić, teden dni kasneje, 2. avgusta, bo atrij Velenjskega gradu v glasbo odela domačinka Astrid z zasedbo The Scandals. V petek, 9. avgusta, pa se z Majo Kevc glasba vrača pred Dom kulture Velenje.

Za glasbeno obarvano poletje skrbijo tudi ostali javni zavodi, društva, zasebniki. Koncerte ter številne ostale aktivnosti in prireditve za različne generacije najdete v brošuri Poletje v Velenju.

Mnenja bralcev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Trenutna skladba

Naslov

Umetnik