Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

90 otrok, 90 nasmehov: Uspešen zaključek prve izmene zdravstvene kolonije na Debelem rtiču

Napisalvklopljeno 2. avgusta, 2024

Prva izmena zdravstvene kolonije na Debelem rtiču je uspešno zaključena. Kolonija je bila neprecenljiv trenutek za 90 otrok iz Šaleške doline, katerih počitnice je Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje uspela obogatiti s prijetnimi in poučnimi izkušnjami. Njihova ekipa se že pripravlja na naslednji del poletnega programa, saj se zavedajo, kako pomembno je, da vsakemu otroku omogočijo nepozabne trenutke.

Za MZPM je uspešna prva izmena zdravstvene kolonije, ki so jo preživeli na Debelem rtiču. S pomočjo te izmenjave so uspeli polepšati počitnice kar 90 otrokom iz Šaleške doline.

V Vili Rožle se že intenzivno pripravljajo na drugo izmeno. Danes ob 17. uri so imeli sestanek s starši otrok, ki bodo v novem terminu odpotovali v Virc Poreč. Na pot se bodo odpravili v nedeljo, 4. avgusta in se vrnili 14. avgusta. V tokratni skupini bo kar 83 udeležencev.

Letos bodo počitnice omogočili tudi 17 otrokom iz občine Šmartno ob Paki. Za otroke iz družin, ki so jih lani prizadele poplave ter iz socialno šibkih družin so prejeli posebno donacijo. Hvaležni so, da jim je PGD Izola, preko Lions kluba Velenje, ki ga je podprl eden od tamkajšnjih gasilcev, doniralo 700 evrov.

Konec je prvega termina kolonije za otroke, kjer so se otroci iz Šaleške doline veselili in učili skozi izkušnje, ki so jim jih pripravili. Zdaj se z velikim pričakovanjem pripravljajo na naslednjo izmeno in se veselijo novih priložnosti za rast, učenje in ustvarjanje nepozabnih spominov. Na zvezi verjamejo, da bo tudi ta izmena prinesla obilo veselja in dragocenih trenutkov za vse udeležence.

Vir: Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje


Mnenja bralcev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Trenutna skladba

Naslov

Umetnik