Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Slovenska filantropija vabi v soboto, 3. avgusta, prostovoljce na delovno akcijo v Črno na Koroškem

Napisalvklopljeno 2. avgusta, 2024

Slovenska filantropija v soboto, 3. avgusta, organizira delovno akcijo za pomoč najbolj oškodovanim v Črni na Koroškem, kjer so minulo nedeljo v neurju znova utrpeli precej škode.

“Slabo leto dni po lanskih poplavah so prebivalci in prebivalke nekaterih prizadetih območij v Črni na Koroškem spet v težavah, saj je nedeljsko neurje povzročilo precej škode, zato ponovno potrebujejo našo pomoč pri odstranjevanju materiala in urejanju okolice,” so zapisali na družbene omrežju Slovenske filantropije, in povabili prostovoljce in prostovoljke, da se pridružijo delovni akciji. Ta bo v soboto, 3. avgusta.

Prijavite se na povezavi.

Zbor prostovoljcev v Črni na Koroškem bo ob 10. uri. Na terenu bo udeleženke in udeležence koordinatorica usmerjala na delovišča, za malico bo poskrbljeno. Udeleženci akcije boste imeli možnost povračila potnih stroškov in zavarovanja za delo na terenu, glede na število prijav pa bodo skušali organizirati tudi skupinski prevoz. V kolikor bi se želeli pridružiti skupnemu prevozu, to označite v prijavnici, več informacij boste prejeli nekaj dni pred akcijo, še sporočajo.

“Posebne opreme ali znanja ne potrebujete, potrebna so samo ustrezna oblačila in obutev ter dobra volja.”

Vir: Slovenska filantropija


Mnenja bralcev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Trenutna skladba

Naslov

Umetnik