Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Koncert, ki ga ne smete zamuditi: Vista v petek gosti rock spektakel z legendarno skupino Plavi Orkestar

Napisalvklopljeno 30. avgusta, 2024

V petek, 30. avgusta, ob 20.30 se bo v Vista parku Velenje zgodil glasbeni dogodek, ki ga ne smete zamuditi. Na edinstvenem prizorišču ob velenjskem jezeru bo potekal veliki koncert legendarne rock skupine Plavi Orkestar, ki bo zagotovo pritegnil ljubitelje dobre glasbe vseh generacij.

Plavi Orkestar, ena najvplivnejših pop rock skupin iz območja nekdanje Jugoslavije, je skozi desetletja postala pravi kulturni fenomen. Skupina je prodala več kot 5 milijonov plošč in izvedla več kot 2500 koncertov, na katerih so jih spremljali množice oboževalcev.

Njihova glasba je zaznamovala cele generacije, njihove pesmi pa so še danes stalnica na radijskih postajah in obvezne na vsaki zabavi. Skupina je postala ključni del urbane kulture in osrednji steber jugoslovanske rock glasbene scene, hkrati pa tudi izjemna koncertna atrakcija, ki je navduševala občinstva po celotni regiji.

Z uspešnicami, kot so “Suada”“Bolje biti pijan nego star”“Ako su to samo bile laži”“Sava tiho teče”“Goodbye teens”“Kaja” in “Odlazim”, je Plavi Orkestar osvojil srca ljudi po vsem svetu. Njihovi koncerti so praviloma razprodani, v prodaji vstopnic so podrli vse rekorde, skupno število njihovih obiskovalcev pa presega 10 milijonov.

Zgodovinski koncerti, kot sta tisti zadnji v Sarajevu, kjer se je zbralo 50.000 ljudi in leto prej na beograjskem Beer Festu, kjer so navdušili kar 120.000 oboževalcev, so dokaz, da Plavi Orkestar še vedno kraljuje na glasbeni sceni.

Naslednji konec tedna bo Vista park z razgledom oživela v duhu nostalgije in rocka, saj bo gostila že drugi koncert legendarne skupine. Pridružite se množici, ki bo skupaj s Plavim Orkestrom prepevala brezčasne uspešnice in podoživela spomine na čase, ko so bili “eni in edini”. Ne zamudite priložnosti, da se prepustite ritmom, ki povezujejo generacije, in doživite spektakel vrhunske glasbe in izjemnega vzdušja.

Vstopnice na voljo na spletni strani Entrio.si in trafikah 3DVA.


Mnenja bralcev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Trenutna skladba

Naslov

Umetnik