Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Olimpijsko vzdušje v Velenju: navijaška točka ob Visti

Napisalvklopljeno 26. julija, 2024

Tudi v Velenju – na parkirišču ob TIC-u na Visti – bo organizirana ena od navijaških točk, kjer se boste lahko družili vsi športni navdušenci in skupaj stiskali pesti za naše olimpijce v Parizu. Poleg spremljanja tekem na velikem zaslonu so organizatorji poskrbeli tudi za pester športno – zabavni program za vse generacije.

Olimpijska točka bo na parkirišču ob TIC-u na Visti postavljena od četrtka, 8. avgusta, do sobote, 10. avgusta. Tam boste lahko nastope športnikov na velikem LED zaslonu spremljali vsak dan med 9. in 21. uro. Za pravo olimpijsko navijaško vzdušje bodo ob nastopih slovenskih športnikov poskrbeli tudi z zabavnim spremljevalnim programom, in sicer: v četrtek, 8. 8. od 9.30-13.30, v petek, 9. 8. od 15. do 18. ure in v soboto, 10. 8., od 9.30 do 14.30.

V času spremljevalnega programa se bodo lahko mladi športni navdušenci preizkusili v različnih športnih izzivih- plezanju, nogometu, rokometu, atletiki, namiznem tenisu, judu, odbojka, košarko na vozičkih, curlingu, lokostrelstvu …

Udeleženci bodo lahko sodelovali tudi v nagradnih igrah, ki jih Športna zveza Velenje in ŠRZ Rdeča dvorana pripravljata skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez.


Mnenja bralcev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Trenutna skladba

Naslov

Umetnik