Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Krožišče v Šoštanju krasi nov napis

Napisalvklopljeno 2. oktobra, 2024

Na vhodu v Občino Šoštanj, je od včeraj postavljen nov napis.

Občina Šoštanj je 30. septembra 2024 praznovala občinski praznik, v počastitev pridobitve trških pravic. Na osrednji slovesnosti v Kulturnem domu Šoštanj je župan Boris Goličnik podelil letošnja priznanja. Občine Šoštanj so prejeli Vinko Pejovnik, Franc Skornšek in Kulturnica Gaberke, plaketo Občine Šoštanj Danica Sovič, Tomaž Slamek in Društvo rokometna šola Sebastjana Soviča, dobitniki županovih priznanj v letu 2024 pa so Aleksander Kavčnik, Simon Ogrizek in David Vidmar Čeru.

Vsako leto župan na slovesnosti posebej izpostavi tudi najboljše dijake – Ambrož Sovič in Andraž Železnik sta bila zlata maturanta splošne mature, Neža Flis je poklicno maturo opravila najvišjim možnim številom točk in pridobila naziv diamantna maturantka, Polona Strožič pa je srednjo šolo zaključila z zaključnim izpitom s pohvalo.

Župan Boris Goličnik je v govoru izpostavil medsebojno sodelovanje, brez katerega ni napredka v družbi. Spomnil je, da je za Občino Šoštanj leto polno izzivov po lanskih katastrofalnih poplavah. »Popoplavne sanacije smo se lotili zelo resno in proaktivno. Rezultat tega je več kot 70 izvedenih projektov iz tako imenovanega predhodnega programa, intenzivno pa že delamo na projektih rednega programa.

Občani in občanke  Šoštanja pa so se zdaj razveselili še napisa, ki je popestril šoštanjsko krožišče.


Mnenja bralcev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Trenutna skladba

Naslov

Umetnik