Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Ose po točke na Primorsko

Napisalvklopljeno 11. oktobra, 2024

Jutri, 12. oktobra, rokometaši Gorenja Velenja znova stopajo na tekmovalni parket. V 7. krogu lige NLB se bodo v Areni Bonifika pomerili s Koprčani.

Po torkovem uvodnem nastopu v ligi Evropa, ose ta vikend čaka nova prvenstvena preizkušnja. Jutri bodo četrto zmago v ligi NLB lovile na gostovanju v Kopru.

Primorci so v novo sezono vstopili pod pričakovanji, dobili so zgolj tekmo 1. kroga, nato pa vknjižili štiri poraze. Dva manj so si na drugi strani privoščili rokometaši Gorenja, ki so praznih rok ostali proti Trimu in Celju, na zmagovalne tirnice pa so se vrnili minuli vikend, ko so na velenjskih tleh ugnali Krško. Na pragu zmage so bili tudi v torek, ko so z izjemno predstavo presenetili favorizirano dansko zasedbo GOG Gudme in si priigrali prvo evropsko točko.

“Nadaljevati moramo z nizom dobrih rezultatov. Tekmo moramo vzeti zelo resno in smo dobro pripravljeni na Koper, ki v tem trenutku ni v najboljšem nizu rezultatov. Kljub stanju na lestvici so še vedno zelo nevarna ekipa, sploh v domači dvorani. Zagotovo bodo iskali svoje priložnosti za točke in mi moramo storiti vse, da dve odnesemo domov v Velenje,” je za klubsko spletno stran misli pred tekmo strnil Tine Poklar, ki se je v Šaleško dolino preselil prav iz Kopra.

 

 


Mnenja bralcev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Trenutna skladba

Naslov

Umetnik