Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Prihodnji teden drugi sklop javnih razprav o celostni prometni strategiji Velenja

Napisalvklopljeno 11. oktobra, 2024

V sodelovanju s Fakulteto za logistiko Univerze v Mariboru bo Mestna občina Velenje v prihodnjem tednu organizirala drugo javno razpravo v okviru priprave Občinske celostne prometne strategije Mestne občine Velenje (OCPS). Strategija temelji na načelih trajnosti, varnosti in kakovosti življenja, zato je sodelovanje širše skupnosti ključno za uspešno načrtovanje prihodnjih prometnih rešitev, pravijo na Mestni občini Velenje.

Zainteresirani lahko izbirajo med tremi termini vsebinsko enakih javnih razprav:

  • 16. oktobra ob 16. uri v Vili Bianca
  • 17. oktobra ob 16. uri v Domu krajanov Pesje
  • 23. oktobra ob 16. uri v Večnamenski dvorani v Vinski Gori.

Razprave bodo trajale predvidoma do dve uri.

Namenjene bodo obravnavi različnih vprašanj, kot so: kako ocenjujete trenutno stanje prometa v Mestni občini Velenje, kateri so največji izzivi in težave, s katerimi se soočate v vsakodnevnem prometu, katere ključne točke v prometnem sistemu bi po vašem mnenju potrebovale najhitrejše izboljšave.

Prejete pripombe in predlogi bodo pomembno prispevali k oblikovanju prioritet in ukrepov za nadaljnji razvoj prometne infrastrukture, storitev in prometne politike. Cilj je ustvariti vključujočo, varno in trajnostno mobilnost za vse, so zapisali v sporočilu za javnost Mestne občine Velenje, ki vabi, da se udeležite enega izmed dogodkov ter s svojimi pogledi in predlogi prispevate k oblikovanju boljše prometne prihodnosti Velenja.

Vir: SZJ MOV


Mnenja bralcev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Nadaljujte z branjem

Trenutna skladba

Naslov

Umetnik