Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

Hey Mister DEEJAY

Scheduled on

Četrtek 18:00 19:30

V oddaji »HEY MISTER DEEJAY« , ki je na sporedu v programu Mojega Radia vsak četrtek med 18.00 in 19.30 predstavljam veliko nove, vroče in aktualne glasbe s področja dance, house, techno, trance ritmov. V oddaji je še aktualna lestvica z imenom »HEY MISTER DEEJAY TOP 10«, ki se ponovi in zavrti še enkrat ponoči iz sobote na nedeljo.

Nastanek in osnovanje oddaje » HEY MISTER DEEJAY« sega daleč nazaj v jesen leta 1996, ko sem se odločil za radijsko delo, ki mi je bilo zanimivo že vrsto let. Izbral in določil sem ime oddaje, ki je namenjena krogu poslušalcev, ki ljubijo plesne stile, kot so: dance, house, techno, trance…in bazira na podlagi predstavitve novosti omenjenih žanrov glasbe!

Z oddajo »HEY MISTER DEEJAY« sem najprej pričel in postavil temelje na radiu Celje, kjer se je uspešno vrtela eno leto, potem so me poti vodile naprej in pristal sem na radiu Fantasy Celje, kjer se je oddaja vrtela do meseca septembra 2000′. Takoj zatem pa sem se odločil za selitev omenjene oddaje na MOJ RADIO!

V oddaji »HEY MISTER DEEJAY« , ki je na sporedu v programu Mojega Radia vsak četrtek med 18.00 in 19.30 predstavljam veliko nove, vroče in aktualne glasbe s področja dance, house, techno, trance ritmov. V oddaji je še aktualna lestvica z imenom »HEY MISTER DEEJAY TOP 10«, ki se ponovi in zavrti še enkrat ponoči iz sobote na nedeljo. Z vami sem vsak četrtek na pravi frekvenci DJ Robby J.

Ostanite še naprej zvesti poslušalci MOJEGA RADIA 107.0 fm, 102,6 fm, in poslušajte še naprej najboljšo frekvenco v mestu in oddajo »HEY MISTER DEEJAY« z DJ Robby J – em.

Lestvico najbolj vročih 10 lahko poiščete na Facebook profilu: HEY MISTER DJ ODDAJA, ali pa pod DJ ROBBY J.

Za konec še moja misel in vodilo: LIFE IS MUSIC AND MUSIC IS MY LIFE. LOVE MUSIC, DON’T USE IT AND ALWAYS BE YOURSELF!


Preberi več

Hey Mister DEEJAY posadka


Trenutna skladba

Naslov

Umetnik