Trenutna skladba

Naslov

Umetnik

DJ Robby J. / DJ

DJ ROBBY J. (2024)

Robert Jelen aka DJ Robby J. , prijokam na svet na prvi poletni dan 21. junija daljnega leta 19….v Celju.
Ob porodu zdravniki in moja vesela mati presenečeno strmijo vame, kajti ob rojstvu že imam na glavi DJ slušalke, pod pazduho gramofon in v roki mikrofon. Kasneje se ti predmeti pričnejo odražati v mojem odraščanju, velike ljubezni do glasbe, saj sem že kot otrok presnel veliko maminih kaset z glasbo, ki se je vrtela tedaj z radia. Dobra štiri leta obiskujem tudi glasbeno šolo.

Pri sedemnajstih letih, že vrtim glasbo v diskotekah in obenem uspešno končam srednjo šolo, sledi pot v vojsko, potem pa prva zaposlitev v gostinstvu in vzporedno se že leta 1996 prvič srečam z radijskim mikrofonom na Radiu Celju, kjer vodim oddajo za mlade, z naslovom »Hey Mister Deejay«!

Po letu dni uspešnega vodenja, storim korak naprej in pristanem na Radiu Fantasy Celje, kjer nadaljujem z mojo avtorsko oddajo, uspešno pa že vodim prvi jutranji program nekaj let.
Jeseni leta 2000, se pridružim pozitivnem vzdušju ekipe Mojega Radia 107.0FM, 102.6 FM, kjer me lahko sedaj ujamete v programu vsak ponedeljek, torek in petek od 06:00 – 12:00. Sreda in četrtek od 13:00 – 18:00. Vabljeni tudi k poslušanju oddaje »Hey Mister Deejay«, ki je na sporedu vsak četrtek od 18:00 – 19:30.

Verjetno vas tudi zanima, kaj neki počnem ko nisem pred mikrofonom? V prostem času se posvečam predvsem moji družini, računalniku, DJ-stvu , rekreacijsko pa košarki in fitnesu.
Moj življenjski nasvet je: Najprej spoštuj in imej rad najbolj sebe, šele potem pridejo na vrsto ostali. Ljubi iz srca in delaj tisto, kar delaš s srcem. Ne pozabi tudi , da na tem svetu raste šiba za vsako rit.

Če želite poslati kakšen predlog, pohvalo, oziroma grajo, rabite kakšnega hišnika doma, ki bi kaj pošraufal ali pa DJ-a za vašo poroko in privat zabavo.. pa mi lahko pišete na E-MAIL: robert.jelen@mojradio.com.


Trenutna skladba

Naslov

Umetnik